Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ο Λεμπρόν Τζέιμς θα πάρει ρεπό από τους Λέικερς στο ντεμπούτο του Μπρόνι στο κολέγιο

Ο Λεμπρόν Τζέιμς θα πάρει ρεπό από τους Λέικερς στο ντεμπούτο του Μπρόνι στο κολέγιο
Reuters

Ο πρωτοτόκος γιος του Λεμπρόν Τζέιμς, Μπρόνι, πήρε το ιατρικό “οκ”, μετράει αντίστροφα για να “μπει” στους αγώνες του UCS και ο ηγέτης τον Λος Άντζελες Λέικερς ετοιμάζεται να τον καμαρώσει!

Στα παρκέ και σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και αγώνων επιστρέφει ο Μπρόνι Τζέιμς, καθώς οι γιατροί του έδωσαν το σχετικό “ΟΚ”. Ο πρωτότοκος γιος του Λεμπρόν Τζέιμς είχε υποστεί καρδιακή προσβολή τον Ιούλιου και έκτοτε έχει μείνει μακριά από το μπάσκετ.

“Οι γιατροί έδωσαν την άδεια τον Μπρόνι Τζέιμς να επιστρέψει πλήρως στο μπάσκετ. Ο Μπρόνι θα περάσει από μία τελική αξιολόγηση από το ιατρικό επιτελείο του USC αυτή την εβδομάδα, θα ξεκινήσει προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα και έπειτα θα επιστρέψει σύντομα στους αγώνες. Η οικογένεια Τζέιμς θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στο απίθανο ιατρικό επιτελείο, όλη την κοινότητα του USC και ιδίως τους αμέτρητους φίλους, την οικογένεια και τους οπαδούς για την αγάπη και την υποστήριξη. Η μάχη συνεχίζεται”, ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια Τζέιμς.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς περιμένει με αγωνία το πρώτο παιχνίδι στην κολεγιακή καριέρα του μεγάλου του γιου, με τους Τρόγιανς. Μάλιστα, ο “βασιλιάς” ενημέρωσε πως εφόσον το ντεμπούτο του γιου του συμπέσει με παιχνίδι των Λος Άντζελες Λέικερς, τότε θα πάρει ρεπό για να είναι στο πλευρό του.

Οι Τρόγιανς έχουν ρεκόρ 5-2 και θα εκτιμήσουν την φυσική κατάσταση του Μπρόνι αυτήν την εβδομάδα, ώστε να ανακοινώσουν το πότε αναμένεται η πρώτη του κολεγιακή εμφάνιση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις