Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο Λευτέρης Μαντζούκας αναδείχθηκε «Πιο Βελτιωμένος Παίκτης» και «Καλύτερος Νέος» στα Basket League Awards

Ο Λευτέρης Μαντζούκας αναδείχθηκε «Πιο Βελτιωμένος Παίκτης» και «Καλύτερος Νέος» στα Basket League Awards
ΦΩΤΟ intime

Ο Λευτέρης Μαντζούκας έκανε την καλύτερη του σεζόν της καριέρας του στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και “σάρωσε” στα Basket League Awards.

Κατακτώντας την πρώτη θέση και στις δύο σχετικές ψηφοφορίες, ο Μαντζούκας αναδείχθηκε “Πιο Βελτιωμένος Παίκτης” και “Καλύτερος Νέος” της σεζόν 2022-23 στην Basket League, όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

Ο Μαντζούκας κέρδισε και τις δύο διακρίσεις στα Basket League Awards χάρις στις εμφανίσεις του στο 31ο Επαγγελματικό Πρωτάθλημα.

Ο Μαντζούκας επικράτησε σε όλες τις ψηφοφορίες που αφορούσαν τον Πιο Βελτιωμένο Παίκτη και τον Καλύτερο Νέο. Στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των ομάδων της Basket League για τον Πιο Βελτιωμένο ο 20χρονος φόργουορντ των «πρασίνων» πήρε 5 ψήφους (22,73%) έναντι 4 του Μανόλη Χατζηδάκη του Κολοσσού H Hotels (4 ψήφοι, 18,18%).

Στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων για τον Πιο Βελτιωμένο, ο Μαντζούκας ήταν πρώτος με 14 προτιμήσεις (25,45%) και δεύτερος ο Δημήτρης Μωραΐτης του Περιστερίου bwin με 10 (18,18%). Στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού για τον Πιο Βελτιωμένο ο γεννημένος στα Γιάννενα φόργουορντ πήρε 390 ψήφους (11,84%) με δεύτερο τον Σάσα Βεζένκοφ με 336 (10,2%).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις