Σάββατο, 15 Ιουν.
28oC Αθήνα

Ο Λιονέλ Μέσι έμεινε στο ξενοδοχείο και δεν ακολούθησε τους συμπαίκτες του στο ρεπό της Αργεντινής

Ο Λιονέλ Μέσι έμεινε στο ξενοδοχείο και δεν ακολούθησε τους συμπαίκτες του στο ρεπό της Αργεντινής

Η Αργεντινή προκρίθηκε στον τελικό του Μουντιάλ 2022 και θα διεκδικήσει το παγκόσμιο κύπελλο στον τελικό της Κυριακής (18/12), με την παρέα του Λιονέλ Μέσι να έχει αρκετές μέρες μπροστά της για ξεκούραση.

Ο προπονητής της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, άφησε ελεύθερους τους παίκτες την Τετάρτη, επιβραβεύοντας τους για τη σαρωτική πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ 2022 επί της Κροατίας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές βγήκαν έξω, εκτός από τον Λιονέλ Μέσι!

Ο Αργεντινός σταρ παρέμεινε στο ξενοδοχείο της εθνικής Αργεντινής και δέχτηκε εκεί την επίσκεψη της συζύγου του, Αντονέλα και των τριών γιων τους, Ματέο, Σίρο και Τιάγκο, που βρίσκονται στο πλευρό του από την πρώτη μέρα του Μουντιάλ 2022.

Σύμφωνα με την Ole, ο Λιονέλ Μέσι πήρε την απόφαση να μείνει στο ξενοδοχείο, καθώς δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει με ησυχία με την οικογένειά του λόγω των εκδηλώσεων λατρείας στο πρόσωπό του.

Ο Αργεντινός σταρ έχει αρκετές μέρες μπροστά του για να ηρεμήσει και να φορτίσει… τις μπαταρίες του, προκειμένου να είναι πανέτοιμος για τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ 2022.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις