Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Λιονέλ Μέσι για την κατάκτηση του Copa America: «Ο Θεός κρατούσε αυτή την στιγμή για μένα»

Ο Λιονέλ Μέσι για την κατάκτηση του Copa America: «Ο Θεός κρατούσε αυτή την στιγμή για μένα»
Reuters

Μίλησε για την στιγμή που περίμενε σε όλη του την καριέρα. Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο με την εθνική Αργεντινής και ευχαρίστησε το Θεό.

«Το χρειαζόμουν. Το ήθελα πάρα πολύ να κερδίσω κάτι με εθνική μας ομάδα. Είχαμε φτάσει πολύ κοντά τα τελευταία χρόνια, αλλά κάπως ήξερα ότι κάποια στιγμή, αυτό θα έρθει. Είμαι πραγματικά ευγνώμων στον Θεό που μου έδωσε αυτή την στιγμή στην Βραζιλία, με αντίπαλο τη Βραζιλία. Νομίζω ότι κρατούσε αυτή την στιγμή για εμένα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λιονέλ Μέσι, μετά το τέλος του τελικού του Copa America.

«Είναι τρελό. Δεν μπορώ να εξηγήσω την χαρά αυτή που αισθάνομαι. Πολλές φορές χρειάστηκε να φύγω λυπημένος από τέτοια παιχνίδια. Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα μου έδινε την χαρά αυτή ο Θεός. Και δεν υπήρχε καλύτερη στιγμή. Αυτή η ομάδα πραγματικά το άξιζε και με το παραπάνω. Πραγματικά δεν νομίζω πως έχουμε καταλάβει τι έχουμε πετύχει, πέρα από το τρόπαιο που κατακτήσαμε. Θα είναι ένα παιχνίδι που το θυμόμαστε όλοι και θα μείνει στην ιστορία. Νικήσαμε το τρόπαιο, με αντίπαλο τη Βραζιλία, στην Βραζιλία», κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις