Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Λιονέλ Μέσι πρωταγωνιστεί σε νέα καμπάνια της Louis Vuitton

Ο Λιονέλ Μέσι πρωταγωνιστεί σε νέα καμπάνια της Louis Vuitton
ΦΩΤΟ Reuters

Η Louis Vuitton συνεχίζει τη δραστηριοποίησή της σαν να μη συμβαίνει τίποτα και μερικές ώρες μετά την επίθεση στα γραφεία της στο Παρίσι, λάνσαρε τη νέα διαφημιστική της καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι.

Οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Γαλλία οδήγησαν και σε… ντου διαδηλωτών στα κεντρικά γραφεία της Louis Vuitton στο Παρίσι, αλλά το γεγονός δεν έβαλε στοπ στη νέα διαφημιστική προώθηση του κορυφαίο γαλλικού brand.

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί μάλιστα για μία ακόμη φορά το κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια της, παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Το video με τον Αργεντινού σούπερ σταρ ταιριάζει πάντως απόλυτα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, καθώς διαφημίζει τη νέα ταξιδιωτική σειρά της Louis Vuitton, την ώρα που και ο ίδιος φαίνεται ότι θα ετοιμάσει βαλίτσες, είτε για την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, είτε για να “μετακομίσει” σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα.

Ο Μέσι λέει δε στην καμπάνια τα εξής: «Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον. Μου αρέσει να φαντάζομαι, να σκέφτομαι πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν, αλλά πραγματικά δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον μου. Ό,τι θέλει ο Θεός να γίνει, θα γίνει».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις