Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

«Ο Λιονέλ Μέσι συμφώνησε με την Αλ Χιλάλ» γράφουν στη Γαλλία

«Ο Λιονέλ Μέσι συμφώνησε με την Αλ Χιλάλ» γράφουν στη Γαλλία
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται ότι αποδέχθηκε την πρόταση για πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο από την Αλ Χιλάλ και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.

Το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων επικαλείται πηγές μέσα από τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών και υποστηρίζει ότι ο Λιονέλ Μέσι θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Σαουδική Αραβία, με τη φανέλα της Αλ Χιλάλ. “Είναι τελειωμένη υπόθεση. Θα παίξει στη Σαουδική Αραβία”, φέρεται να δήλωσε στο AFP αξιωματούχος της ομάδας.

Οι Σαουδάραβες προσέφεραν μισθό “μαμούθ” στο Αργεντινό σούπερ σταρ, ο οποίος και θα τον κάνει μακράν τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του αθλήματος και θα τον φέρει ξανά απέναντι από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος εδώ και λίγους μήνες αγωνίζεται στην Αλ Νασρ.

Ο Μέσι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν και είναι δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει στο Παρίσι, αλλά φαίνεται ότι δεν βρέθηκε λύση ούτε με την Μπαρτσελόνα, για την επιστροφή του στη Βαρκελώνη κι έτσι αποφάσισε να πει “ναι” στα… πετροδόλαρα της Αλ Χιλάλ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις