Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Λιβάγια αποκάλυψε επαφές της ΑΕΚ με τη Σπαλ

Ο Λιβάγια αποκάλυψε επαφές της ΑΕΚ με τη Σπαλ
ΦΩΤΟ intime

Ο Μάρκο Λιβάγια εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος στην Ελλάδα, αλλά αποκάλυψε ότι πρόσφατα η ΑΕΚ είχε επαφές με τη ΣΠΑΛ για την παραχώρησή του, οι οποίες και δεν προχώρησαν εξαιτίας της Ένωσης.

Έχοντας αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Ιταλία με τη φανέλα της Αταλάντα, ο Λιβάγια μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα για την παλιά του ομάδα, αλλά και για τις επίσημες προτάσεις που έλαβε η ΑΕΚ από τη ΣΠΑΛ σε προηγούμενη μετεγγραφική περίοδο.

Οι δηλώσεις του Λιβάγια

Για το ενδιαφέρον της ΣΠΑΛ: «Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις η ΑΕΚ δεν ήθελε να με πουλήσει και προτίμησε να απορρίψει τις προτάσεις. Είμαι επαγγελματίας, έχω συμβόλαιο και είμαι χαρούμενος εδώ. Η επιστροφή στην Ιταλία θα ήταν ωραία, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Στην Ελλάδα είμαι πολύ καλά και οι οπαδοί είναι φανταστικοί. Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι από τα καλύτερα του πλανήτη και κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα. Πέρασα καλά στην Ιταλία».

Για την περίοδο που ήταν στην Αταλάντα: «Παρακολουθούσα τα νέα για το Μπέργκαμο κάθε μέρα από τότε που ξεκίνησε η κρίση του κορονοϊού. Είμαι λυπημένος για ό,τι συνέβη και για αυτό που υπέφεραν οι πόλεις και οι πολίτες εκεί. Είμαι δεμένος με το Μπέργκαμο γιατί ήταν το δεύτερο σημαντικό μου βήμα στην καριέρα μου. Μου άρεσε πολύ η πόλη και ελπίζω οι άνθρωποι στο Μπέργκαμο να μπορέσουν να ξεπεράσουν αυτή τη δύσκολη στιγμή. Έζησα εκεί δύο χρόνια».

Για την τωρινή Αταλάντα του Champions League: «Παίζει ωραίο και γρήγορο ποδόσφαιρο. Έχουν σημαντικούς παίκτες και καλό προπονητή. Δεν περίμενα να φτάσουν στα προημιτελικά του Champions League, αλλά η διοίκηση είχε σημαντικά πλάνα για την ομάδα από τότε που ήμουν εκεί. είναι καλοί άνθρωποι και εξαιρετικοί χαρακτήρες».

Για το μέλλον του ποδοσφαίρου: «Ελπίζω να αρχίσουμε να παίζουμε πάλι ποδόσφαιρο και οι άνθρωποι να επιστρέψουν στην κανονική ζωή. Και η κρίση να μην επηρεάσει το μέλλον μας πολύ».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις