Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο Λόνζο Μπολ των Σικάγο Μπουλς ξεπέρασε τους πόνους και θα ξεκινήσει τρέξιμο τον Ιανουάριο του 2024

Ο Λόνζο Μπολ των Σικάγο Μπουλς ξεπέρασε τους πόνους και θα ξεκινήσει τρέξιμο τον Ιανουάριο του 2024
ΦΩΤΟ Reuters

Συμπληρώνοντας πλέον δύο χρόνια από την τελευταία φορά που ο Λόνζο Μπολ αγωνίστηκε με τους Σικάγο Μπουλς στο NBA, αλλά πλέον υπάρχουν ελπίδες ότι θα αφήσει οριστικά πίσω του τον τραυματισμό του και θα επανέλθει στο γήπεδο το 2024.

Ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο και μία σειρά από επιπλοκές, έχουν αφήσει τον Λόνζο Μπολ εκτός αγωνιστικής δράσης από το Ιανουάριο του 2022, γεγονός που έχει “στοιχίσει” και στους Σικάγο Μπουλς στο NBA.

Με τον Αμερικανό γκαρντ στη σύνθεσή τους, οι “ταύροι” είχαν παρουσιάσει μία από τις καλύτερες ομάδες τους τα τελευταία χρόνια, αλλά η απουσία του τους επανέφερε στη… μετριότητα. Ο ίδιος μάλιστα χρειάστηκε να περάσει έναν ιατρικό Γολγοθά και υπήρξαν φήμες ότι μπορεί ακόμη και να σταματήσει το μπάσκετ, αλλά πλέον φαίνεται ότι υπάρχει αισιοδοξία για την κατάστασή του.

Ο προπονητής των Μπουλς, Μπίλι Ντόνοβαν, υποστήριξε ότι έχει πια σταματήσει να πονάει και το πλάνο της αποθεραπείας του περιλαμβάνει τρέξιμο για πρώτη φορά, μέσα στον Ιανουάριο του 2024. Ως εκ τούτου, υπάρχουν ελπίδες ότι τη νέα χρονιά μπορεί να ξεκινήσει και η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση. Είναι άλλωστε, μόλις 26 ετών ακόμη…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις