Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ο Λουκάκου επέστρεψε στην Ίντερ ως δανεικός από την Τσέλσι

Ο Λουκάκου επέστρεψε στην Ίντερ ως δανεικός από την Τσέλσι

Ο Ρομέλου Λουκάκου επιστρέφει στην Ίντερ με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι, λιγότερο από ένα χρόνο από την απόκτηση-ρεκόρ του, με τον πρόεδρο της ομάδας της Serie A να αποκαλύπτει σήμερα (29/6) ότι ο Βέλγος επιθετικός θα φορέσει και πάλι τη φανέλα των «νερατζούρι».

Ο Λουκάκου εντάχθηκε στην Τσέλσι για δεύτερη φορά τον περασμένο Αύγουστο έναντι 115 εκατ. ευρώ, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει σταθερή θέση στην ομάδα του Τόμας Τούχελ, με αποτέλεσμα να πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Ίντερ, όπου θα προσπαθήσει να «αναστήσει» την καριέρα του.

«Είμαι στην κορυφή της Ίντερ και κοιτάξτε ποιον έχω εδώ», είπε ο πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ, σε μια ανάρτηση στο Twitter, γυρίζοντας την κάμερα προς τον Λουκάκου.

«Επέστρεψα», είπε από την πλευρά του ο Λουκάκου, «Είμαι πολύ χαρούμενος… Forza Inter!»

Ο Λουκάκου ήταν ένας παίκτης που μεταμορφώθηκε στο Μιλάνο μετά την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Αύγουστο του 2019. Άλλαξε τη διατροφή του, έχασε βάρος και σκόραρε 64 γκολ σε 95 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις σε διάστημα δύο ετών.

Τα 24 γκολ του 29χρονου στο πρωτάθλημα βοήθησαν την Ίντερ να κατακτήσει τον πρώτο της τίτλο στη Serie A μετά από 11 χρόνια το 2020-21.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις