Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο “μαγικός” Ζλάταν οδηγεί τη Μίλαν – Σχεδόν… φόρεσε το “χρυσό” παπούτσι ο Ιμόμπιλε

Ο “μαγικός” Ζλάταν οδηγεί τη Μίλαν – Σχεδόν… φόρεσε το “χρυσό” παπούτσι ο Ιμόμπιλε
ΦΩΤΟ Reuters

Με εύκολες νίκες κόντρα στις Μπρέσια (2-0 εντός) και Σαμπντόρια (4-1 εκτός), προχώρησαν οι Λάτσιο και Μίλαν στην 37η και προτελευταία αγωνιστική της Serie A, τη στιγμή που η Λέτσε με το διπλό της στο “Φρίουλι” επί της Ουντινέζε (2-1) μείωσε στον ένα βαθμό την απόστασή της από τη Τζένοα.

Στο “Ολίμπικο” η Λάτσιο νίκησε εύκολα τη Μπρέσια με γκολ των Κορέα και Ιμομπιλε (35ο εφετινό, πάντα πρώτος σκόρερ μπροστά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο), ισοβάθμησε εκ νέου με την Αταλάντα και βρίσκεται πλέον στο -1 από τη 2η Ίντερ.

Η Μίλαν με πρωταγωνιστή τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, πέρασε… αέρας από τη Γένοβα, νικώντας 4-1 τη Σαμπντόρια (στο 78’ ο Ντοναρούμα έπιασε πέναλτι του Μαρόνι) και παρέμεινε στο κυνήγι της 5ης θέσης που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Europa League της επόμενης σεζόν.

Τέλος η “μάχη” για την αποφυγή της 18ης θέσης που οδηγεί στη Serie B (έχουν ήδη υποβιβαστεί Μπρέσια και ΣΠΑΛ), θα κριθεί πλέον στην τελευταία αγωνιστική. Εκεί όπου η Τζένοα, που συνετρίβη με 5-0 στην έδρα της Σαουόλο, θα υποδεχθεί τη Βερόνα ευρισκόμενη στο +1 από την Λέτσε, που πήρε πολύ μεγάλο διπλό με 1-2 στην έδρα της Ουντινέζε, και θα φιλοξενήσει την Πάρμα.

Στο αδιάφορο βαθμολογικά ματς που διεξήχθη την ίδια ώρα, εύκολο βράδυ πέρασε η Βερόνα, απέναντι στην υποβιβασμένη ΣΠΑΛ, την οποία νίκησε με 3-0.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις