Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Μάικ Μπατίστ δημοπρατεί συλλεκτικά αντικείμενα της θητείας του στον Παναθηναϊκό για ενίσχυση των πυρόπληκτων

Ο Μάικ Μπατίστ δημοπρατεί συλλεκτικά αντικείμενα της θητείας του στον Παναθηναϊκό για ενίσχυση των πυρόπληκτων
Intime.gr

Συγκινητική κίνηση από τον πρώην παίκτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάικ Μπατίστ. Η πρωτοβουλία του Αμερικανού, προκειμένου να βοηθήσει οικονομικά τους Έλληνες πυρόπληκτους.

Πέρασε δέκα χρόνια στον Παναθηναϊκό και σε αυτή την περίοδο αγάπησε την Ελλάδα. Ο Μάικ Μπατίστ μίλησε στην “ΕΡΑ ΣΠΟΡ” και αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του, να δημοπρατήσει συλλεκτικά – προσωπικά αντικείμενα που έχουν… συνδεθεί με το “τριφύλλι”, προκειμένου να ενισχύσει οικονομικά τους πυρόπληκτους.

«Όταν βλέπεις στις ειδήσεις τέτοια δυσάρεστα νέα όπως οι φωτιές στην Ελλάδα, μαυρίζει η ψυχή σου κι είναι δύσκολο να το διαχειριστείς…» ανέφερε ο Μάικ Μπατίστ. Ο Αμερικανός τόνισε ότι τις προηγούμενες μέρες προσπαθούσε να σκεφτεί τρόπους ώστε να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές και αποφάσισε να κάνει μια ηλεκτρονική δημοπρασία.

Τα αντικείμενα που θα τεθούν σε δημοπράτηση είναι:

Το ατομικό τρόπαιο της EuroLeague από το Final Four του 2009 (Βερολίνο)

Ζευγάρι παπούτσια με υπογραφές από τον τελικό του Final Four του 2011 (Βαρκελώνη)

Φανέλα της αγωνιστικής περιόδου 2011-12

Στη συνέχεια, ο Μπατίστ δήλωσε: «Νιώθω ενθουσιασμένος που μπορώ να βοηθήσω όσο μπορώ, διότι έζησα στην Ελλάδα δέκα χρόνια και την θεωρώ ως δεύτερο σπίτι μου. Όταν ανοίγω την τηλεόραση θέλω να ακούω μόνο ευχάριστα πράγματα για τη χώρα».

Τέλος, ο Μπατίστ έκανε γνωστό ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να συναντήσει κάποιους παλιούς φίλους του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις