Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ο Μάικλ Τζόρνταν δεν εγκρίνει τη σχέση του γιου του με την πρώην σύζυγο του Σκότι Πίπεν

Ο Μάικλ Τζόρνταν δεν εγκρίνει τη σχέση του γιου του με την πρώην σύζυγο του Σκότι Πίπεν
Reuters / instagram.com/larsapippen/

Πολυσυζητημένο ζευγάρι. Ο γιος του Μάικλ Τζόρνταν είναι εδώ και αρκετούς μήνες ζευγάρι με την πρώην σύζυγο του Σκότι Πίπεν, Λάρσα. Οι δυο τους θέλουν να κάνουν το επόμενο “βήμα” και να παντρευτούν, αλλά ο G.O.A.T. του παγκόσμιου αθλητισμού δεν φαίνεται να είναι σύμφωνος.

Ο Μάικλ Τζορνταν φαίνεται πως δεν συμφωνεί καθόλου με τη σχέση του γιου του με την 48χρονη, Λάρσα Πίπεν, κάτι που δεν δίστασε να εκφράσει και μπροστά σε κόσμο.

“Κύριε Τζόρνταν, τι πιστεύετε για το γεγονός ότι ο Μάρκους και η Λάρσα είναι μαζί; Εγκρίνετε;” ερωτήθηκε ο Τζόρνταν σε μια πρόσφατη βραδινή του έξοδο, για να απαντήσει με ένα κοφτό “όχι”.

Θυμίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα, ο Σκότι Πίπεν δεν χάνει την ευκαιρία να μειώνει -μέσω δηλώσεων- τον Τζόρνταν, ως μπασκετική προσωπικότητα, γεγονός που έχει σχολιαστεί αρνητικά από αθλητές αλλά και τους φαν των δυο θρύλων των Σικάγο Μπουλς.

Πιθανότατα, η σχέση του Μάρκους Τζόρνταν με την πρώην σύζυγό του Σκότι Πίπεν, να έχει παίξει καθοριστικό ρόλο, όπως και η αυτοβιογραφία που έβγαλε πριν λίγα χρόνια ο “Ινδιάνος” (σ.σ. αρκετοί είναι αυτοί που λένε πως ο Πίπεν μιλάει με τέτοιο τρόπο, για να αυξήσει τις πωλήσεις του βιβλίου του).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις