Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ο Μάικλ Τζόρνταν συζητά την πώληση των Σάρλοτ Χόρνετς

Ο Μάικλ Τζόρνταν συζητά την πώληση των Σάρλοτ Χόρνετς
ΑΠΕ

Η… εποχή Μάικλ Τζόρνταν στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των Σάρλοτ Χόρνετς φαίνεται ότι οδεύει προς το τέλος της. Ο “αέρινος” φαίνεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας του ΝΒΑ.

Ο Μάικλ Τζόρνταν, βρίσκεται σε συζητήσεις για να πουλήσει το πλειοψηφικό «πακέτο» μετοχών που διαθέτει στους Σάρλοτ Χόρνετς, όπως αποκάλυψε το ESPN.

Ο κορυφαίος αθλητής όλων των εποχών είναι ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Χόρνετς από το 2010 και βρίσκεται σε «σοβαρές διαπραγματεύσεις» με μια ομάδα με επικεφαλής τους επιχειρηματίες, Γκέϊμπ Πλότκιν και Ρικ Σναλ, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Αντριάν Βοϊνιαρόφσκι: «Η συμφωνία δεν είναι επικείμενη, αλλά υπάρχει σημαντική ώθηση σχετικά με την πώληση, που θα τους έκανε νέους συνιδιοκτήτες των Χόρνετς», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τζόρνταν, πρώην παίκτης στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, όπου βρίσκεται η Σάρλοτ, θα διατηρήσει ένα μειοψηφικό μερίδιο στο franchise εάν η συμφωνία ολοκληρωθεί.

Ο Πλότκιν, ο οποίος διαθέτει περιουσία περίπου 300 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Forbes, είναι ήδη μέτοχος μειοψηφίας στους Χόρνετς, ενώ ο Σναλ, κατέχει μετοχές στους Ατλάντα Χοκς.

Σε μια μελέτη που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο, το Forbes κατέταξε τους Χόρνετς στην 27η θέση, μεταξύ των 30 πιο πολύτιμων ομάδων του πρωταθλήματος, συνολικής αξίας, περίπου 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Τζόρνταν δαπάνησε περίπου 275 εκατομμύρια δολάρια το 2010 για να γίνει πλειοψηφικός μέτοχος, και έγινε ο πρώτος πρώην παίκτης του ΝΒΑ που κατείχε ομάδα.

Υπό την ηγεσία του, οι Χόρνετς έχουν μέτρια αποτελέσματα μέχρι στιγμής, με μόλις τρεις συμμετοχές στον πρώτο γύρο των πλέι οφ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις