Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

«Ο Μανωλάς έκανε την επιλογή της ζωής του με τον Ολυμπιακό» σύμφωνα με την Corriere

«Ο Μανωλάς έκανε την επιλογή της ζωής του με τον Ολυμπιακό» σύμφωνα με την Corriere
ΦΩΤΟ Reuters

Συνέχεια στο «σίριαλ» Ολυμπιακού και Κώστα Μανωλά δίνει σημερινό (19/8) δημοσίευμα της ιταλικής «Corriere dello Sport», που αναφέρει πως οι διαπραγματεύσεις των «ερυθρολεύκων» με τη Νάπολι δεν έχουν διακοπεί και πως ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για τους Πειραιώτες.

«Ο Κώστας Μανωλάς έκανε την επιλογή της ζωής του». Με αυτά τα λόγια η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport», αναφέρει σήμερα ότι ο Έλληνας διεθνής αμυντικός απομακρύνεται από τη Νάπολι, πλησιάζοντας προς τον Ολυμπιακό.

«Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και εξελίσσονται καλά. Ο παίκτης θέλει να φύγει από τη Νάπολη και να επιστρέψει στην Ελλάδα, έτοιμος να μειώσει τον μισθό του, επειδή έχει όλη τη θέληση να επιστρέψει στην πατρίδα του. Έκανε την επιλογή της ζωής του και θα ήθελε να πάει σπίτι του, ξέρει ότι (σχεδόν) όλα περνούν από εκείνον», αναφέρεται χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι «αυτές τις ώρες, ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, ψάχνει μια λύση που να ικανοποιεί τους δύο συλλόγους και τον πελάτη του. Τις επόμενες ημέρες θα μπορούσαν να υπάρξουν σημαντικά νέα, αλλά η αίσθηση είναι ότι η περιπέτεια του Μανωλά στη Serie A έφτασε στο τέλος της».

Δημοσιεύματα στην Ιταλία θεωρούν σίγουρο, ότι «η Νάπολι θα αντικαταστήσει τον Μανωλά με έναν δανεικό παίκτη, τον Ρουγκάνι ή τον Σενέσι», αλλά ο «διάδοχος» του θα αποφασιστεί μόνο μετά την πώλησή του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις