Αθλητικά

“Ο Μανωλάς προτεραιότητα της Ιντερ”

Μια ακόμα “μεγάλη” ομάδα ενδιαφέρεται για τον Έλληνα αμυντικό της Ρόμα. Δημοσιέυμα από την γειτονική χώρα βάζει τον Κώστα Μανωλά στη μετεγγραφική λίστα της Ίντερ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την συγκεκριμένη είδηση φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ιταλική αθλητική εφημερίδα Cazzetta Dello Sport.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι Κινέζοι ιδιοκτήτες της Ιντερ έχουν αποφασίσει να κάνουν σημαντικές επενδύσεις και μια από αυτές φαίνεται πως είναι και ο Έλληνας αμυντικός.

“Στην κορυφή της λίστας είναι ο Κώστας Μανωλάς και ο Ολλανδός Στεφάν Ντε Βρι της Λάτσιο” αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ σημειώνονται επίσης τα ονόματα του Βεράτι, Γκαλιαρντίνι, Κριτσόβιακ.

Πάντως πολλά θα εξαρτηθούν από τους παίκτες που θα αποχωρήσουν: Φελίπε Μέλο, Γκονκουρί,Γιάο, Γιόβετιτς, Σαντόν, Μπιαμπιανί, βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου. Επιπλέον ένας εκ των Εντερ ή Παλάσιο, θα δοθεί δανεικός.

Πληροφορίες: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χάρι Κέιν: Ο άνθρωπος που όλοι αποκαλούσαν λούζερ έγινε ο κορυφαίος του κόσμου και ο πέμπτος Άγγλος νικητής της Χρυσής Μπάλας
Ο Χάρι Κέιν έφερε τη Χρυσή Μπάλα στην Αγγλία μετά από 25 χρόνια, μετά από μία καριέρα γεμάτη δυσκολίες από παιδί, ελληνικό ενδιαφέρον και δικαίωση στα 33 του
Ο Χάρι Κέιν
Τρομερό περιστατικό στη Φλόριντα: Γονείς κάλεσαν την αστυνομία για τρίχρονο που έβαλε 10 γκολ σε αγώνα ποδοσφαίρου
Ο μικρός Νεβάδα κρατούσε πολλή ώρα την μπάλα στα πόδια του, καθώς δεν μπορούσε να του την πάρει κανείς και οι γονείς των άλλων παιδιών έφεραν την αστυνομία
Ο μικρός Νεβάδα
6