Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Μάριους Γκριγκόνις επιβεβαίωσε τη συμφωνία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Έχω υπογράψει εδώ και λίγο καιρό»

Ο Μάριους Γκριγκόνις επιβεβαίωσε τη συμφωνία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Έχω υπογράψει εδώ και λίγο καιρό»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μάριους Γκριγκόνις ήταν ο κορυφαίος του αγώνα στο Κολοσσός – Παναθηναϊκός και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη στο top 6 της Basket League, επιβεβαιώνοντας μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ανανέωση του συμβολαίου του με τους “πράσινους”.

Όπως είχε γίνει γνωστό τις τελευταίες ώρες, ο Μάριους Γκριγκόνις θα παραμείνει παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με την “πράσινη” ΚΑΕ και ο ίδιος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη συμφωνία, στις δηλώσεις του στην εκπομπή “Τζάμπολ” της ΕΡΤ.

Οι δηλώσεις του Γκριγκόνις

«Στην πραγματικότητα, είχα ήδη υπογράψει πριν λίγο καιρό, άρα το είχα γιορτάσει τότε. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να βρω την ομάδα που θα με πιστέψει για πάνω από ένα χρόνο. Είμαι χαρούμενος που θα μείνω μαζί με την οικογένειά μου στην Ελλάδα.

Ανυπομονώ για την εξέλιξη της ομάδας και το πώς γίνεται ακόμα πιο επαγγελματική, δημιουργεί καλύτερες συνθήκες σε όλα. Πιστεύω πως η ομάδα έχει πολύ χώρο για εξέλιξη, γιατί τα έχει όλα. Έχει μία από τις καλύτερες οπαδικές βάσεις, μία από τις καλύτερες πόλεις, καλό καιρό, τα πάντα. Μπορεί να είναι ακόμα καλύτερη από αυτό που είναι τώρα».

Ο Γκριγκόνις υπέγραψε τριετές συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις