Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ο Μέσι δεν το… κουνάει από την Μπαρτσελόνα!

Ο Μέσι δεν το… κουνάει από την Μπαρτσελόνα!
ΦΩΤΟ Reuters

Στην Μπαρτσελόνα θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του ο Λιονέλ Μέσι, καθώς όπως φαίνεται είναι διατεθειμένος να αφήσει οριστικά πίσω του τη διαμάχη με τον Ερίκ Αμπιντάλ και να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Παίκτης της Μπαρτσελόνα θέλει να συνεχίσει να είναι ο Λιονέλ Μέσι. Σύμφωνα με το αγγλικό Sky Sports, ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την Βαρκελώνη. Παρά τα όσα ακούγονται σκοπεύει να παραμείνει στην ομάδα που αγωνίστηκε σε όλη του την καριέρα και να φήσει πίσω τις έντονες διαμάχες που είχε το τελευταίο διάστημα με τον Ερίκ Αμπιντάλ, οι οποίες ήταν εξάλλου που πυροδότησαν και τα σενάρια αποχώρησής του.

Άνθρωποι από το περιβάλλον τους 32χρονου σούπερ σταρ μίλησα το Sky Sports και δήλωσνα πως ο Μέσι δεν σκέφτεται να φύγει από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, απλώς το συμβόλαιό του εκπνέει το 2021 και ενώ είναι είναι ανοικτός σε συζητήσεις για την επέκτασή του, δεν βιάζεται.

Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της επιθυμεί να του προσφέρει πολυετές συμβόλαιο, ώστε να σιγουρέψουν ότι θα κλείσει στο “Καμπ Νου” την καριέρα του. Οι άνθρωποι των “μπλαουγκράνα” μάλιστα ελπίζουν να καθίσουν σύντομα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον πατέρα και ατζέντη του τους επόμενους μήνες.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις