Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα: “Ο Μέσι είναι εξωγήινος”

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Μία ημέρα πριν από τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, ο προπονητής τη Σεβίλης, Χόρχε Σαμπάολι, είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους, ότι « θα έπρεπε να υπήρχαν δύο χρυσές μπάλες, μία για τον Μέσι και μία για όλους τους άλλους». Χθες ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, με την εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε στη νίκη (1-2) απέναντι στην Σεβίλλη, φρόντισε να επιβεβαιώσει τον συμπατριώτη του προπονητή.

«Όταν ένας παίκτης σαν κι αυτόν παίρνει το παιχνίδι σοβαρά, είναι πολύ δύσκολο για τους αντιπάλους του,» είπε ο Σαμπάολι, βλέποντας το αήττητο εντός έδρας ρεκόρ να σπάει.

«Ο Μέσι είναι παγκόσμιας κλάσης παίκτης και όταν το παιχνίδι ανοίγει υπάρχουν λίγα που μπορείς να κάνεις για να τον σταματήσεις».

Αλλά και ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Λουίς Ενρίκε, εξήρε το Μέσι, που έκανε μία ακόμα επίδειξη. «Η ικανότητα Μέσι να ερμηνεύει οποιαδήποτε κατάσταση είναι αξιόλογη. Δεν υπάρχει κανείς σαν αυτόν. Στόχος μας είναι να κοιτάξουμε να δίνουμε την μπάλα σε αυτόν, όσο πιο συχνά μπορούμε,» είπε. Ο Βιτόλο της Σεβίλης πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να σας πω κάτι καινούργιο σχετικά με τον Μέσι, για μένα αυτός είναι ο καλύτερος όλων των εποχών.

Ο πρόεδρος της Σεβίλης, Πέπε Κάστρο, στεναχωρήθηκε για την ήττα, αλλά επίσης μίλησε για τον Μέσι: «Έχουν τον Μέσι, εμείς όχι. Είναι ένας εξωγήινος. Η πρώτη φορά που αγγίζει την μπάλα, είναι γκολ».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε