Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Μέσι νίκησε τον κορονοϊό στις αναζητήσεις στη Google

Ο Μέσι νίκησε τον κορονοϊό στις αναζητήσεις στη Google

Το ενδιαφέρον για το πιο θα είναι το ποδοσφαιρικό μέλλον του Λιονέλ Μέσι χτυπάει “κόκκινο”, μετά την απαίτηση του Αργεντινού να φύγει από την Μπαρτσελόνα, σε βαθμό που στη μηχανή αναζήτησης της Google ξεπέρασε τον κορονοϊό!

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι αυτό που συνέβη με τον Λιονέλ Μέσι, μετά την ανακοίνωση της απόφασής του να φύγει από την Μπαρτσελόνα. Οι αναζητήσεις για τον Αργεντινό σούπερσταρ στη μηχανή αναζήτησης της Goggle ξεπέρασαν αυτές για τον κορονοϊό, καθώς φαίνεται πως η φρενίτιδα και το ενδιαφέρον για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του υπερνίκησαν ακόμα και το άγχος για την εξέλιξη της πανδημίας του ιού. 

Όπως έγινε γνωστό σε μία κλίμακα από το 0 μέχρι το 100, σύμφωνα με τις παραμέτρους που χρησιμοποιεί το Google Trends για να μετρήσει τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις, ο Μέσι πέρασε από το 8 στο 86 μέσα σε μόνο δύο ώρες, ενώ την περασμένη Τρίτη (25/8) οι αναζητήσεις για τον Αργεντινό έφτασαν ξεπέρασαν αυτές με τη λέξε “κορονοϊός” κατά δύο πόντους, με τις Μπουρκίνα Φάσο, Γουινέα και Μάλι να είναι οι χώρες που… ψάχτηκαν παραπάνω στο ζήτημα. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις