Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Μέσι παρέθεσε αποχαιρετιστήριο γεύμα στους φίλους του στην Μπαρτσελόνα ενώ στην Παρί ήδη παρουσίασαν τη φανέλα του

Ο Μέσι παρέθεσε αποχαιρετιστήριο γεύμα στους φίλους του στην Μπαρτσελόνα ενώ στην Παρί ήδη παρουσίασαν τη φανέλα του
ΦΩΤΟ Reuters

Αντίο στους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα με αποχαιρετιστήριο γεύμα που παρέθεσε σπίτι του είπε ο Λιονέλ Μέσι, λίγο πριν αναχωρήσει για την Παρί Σεν Ζερμέν η οποία μέσω του γιου του Εμίρη του Κατάρ, παρουσίασε ήδη την φανέλα με το Νο. 10 που θα φορέσει ο Αργεντινός σταρ.

Αντίο στη Βαρκελώνη λέει μετά από 21 χρόνια ο Λιονέλ Μέσι, που την Κυριακή (8/8, 13:00) θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για να αποχαιρετίσει την Μπαρτσελόνα και τους φιλάθλους. Πριν από αυτό όμως ο 34χρονος σταρ, που θα συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν την καριέρα του, παρέθεσε γεύμα για τους πρώην συμπαίκτες του στο σπίτι του.

Ο Πικέ παρέα με τη Σακίρα, οι Μπουσκέτς, Ζόρντι Άλμπα, αλλά και ο Αγουέρο, που ήρθε στην Μπαρτσελόνα λόγω… Μέσι, βρέθηκαν εκεί για να τα πουν με τον πρώην πια αρχηγό των «μπλαουγκράνα».

Ο Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Ζάνι, γιος του Εμίρη του Κατάρ, που είναι ο ιδιοκτήτης της Παρί, αποκάλυψε μέσω του twitter την φανέλα του Μέσι με το Νο10, κάτι που σημαίνει πως ο Νεϊμάρ αποφάσισε να δώσει το νούμερο στον Αργεντινό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις