Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Μέσι τραβάει κι άλλο το… σχοινί! Δεν πάει στην πρώτη προπόνηση της Μπαρτσελόνα

Ο Μέσι τραβάει κι άλλο το… σχοινί! Δεν πάει στην πρώτη προπόνηση της Μπαρτσελόνα
ΦΩΤΟ Reuters

Αποφασισμένος να πιέσει όσο περισσότερο γίνεται την Μπαρτσελόνα δείχνει να είναι ο Λιονέλ Μέσι, καθώς ενημέρωσε πως δεν θα παραστεί στην πρώτη προπόνηση της ομάδας την προσεχή Δευτέρα (31/8). Πυρ και μανία ο Μπαρτομέου με το νομικό τμήμα των “μπλαουγκράνα”. 

Ο Λιονέλ Μέσι δεν πρόκειται να δώσει το “παρών” στην πρώτη συγκέντρωση της Μπαρτσελόνα ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο, την προσεχή Δευτέρα (31/8), ούτε θα περάσει από τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού αύριο (30/8), μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές των “μπλαουγκράνα”.

Η αναμενόμενη εξέλιξη επιβεβαιώνεται από τα ισπανικά ΜΜΕ, με την καταλανική εφημερίδα “La Vanguardia” να αναφέρει μάλιστα ότι η πλευρά του Αργεντινού άσου θα επιλέξει και πάλι το δρόμο του burofax, προκειμένου να ενημερώσει επίσημα τη διοίκηση του συλλόγου. Το σχετικό έγγραφο, το οποίο στην Ισπανία έχει νομική ισχύ, θα φέρει την υπογραφή του πατέρα και μάνατζερ του Μέσι, Χόρχε.

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου προχώρησε σε μαζικές απολύσεις δικηγόρων από το νομικό τμήμα της ομάδας, καθώς ανακάλυψε ότι οι συμβουλές που δέχτηκε ο Μέσι, ότι είναι καλύτερα να επιχειρήσει να μείνει ελεύθερος άμεσα, προήλθαν από το νομικό επιτελείο της ομάδας. 

Ταυτόχρονα οι Καταλανοί συνεχίζουν να λένε στην πλευρά του Αργεντινού πως θα τον αφήσουν ελεύθερο μόνο σε περίπτωση που φτάσει στα γραφεία τους πρόταση 700 εκατομμυρίων ευρώ, όση δηλαδή είναι η ρήτρα στη συμφωνία που είχαν υπογράψει. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις