Τετάρτη, 8 Μαΐ
19oC Αθήνα

O Μέσι ζητά τα χρήματα του Κριστιάνο Ρονάλντο

O Μέσι ζητά τα χρήματα του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γνωρίζει πολύ καλά πως να διεκδικεί… Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη στη Γερμανία επί της Ντόρτμουντ, για τη φάση των ομίλων του Champions League και θέλει να αυξήσει τις τραπεζικές του καταθέσεις.

Ο 32χρονος άσος έβαλε τον περασμένο Νοέμβριο υπογραφή σε συμβόλαιο μέχρι το 2021 και έχει ετήσιες απολαβές 23 εκατ. ευρώ, όμως, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της εφημερίδας της Μαδρίτης «Marca», θέλει να αυξήσει και πάλι τις αποδοχές του, λόγω …Μέσι.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει συμφωνήσει να ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα με 25 εκατ. τον χρόνο και ο Κριστιάνο θέλει να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον Αργεντινό σταρ, θεωρώντας ότι δεν γίνεται να παίρνει λιγότερα, ενώ είναι ο κορυφαίος, όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του. «Οι αριθμοί μου μιλούν από μόνοι τους, είμαι παράδειγμα επαγγελματία», τόνισε σχετικά χθες και συμπλήρωσε σε ερώτηση αν θέλει να υπογράψει ξανά την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του:

«Αν θα ανανεώσω; Καλή ερώτηση. Είμαι ικανοποιημένος, τα πράγματα πάνε καλά, όμως σε αυτή την ερώτηση είναι καλύτερα να απαντήσει ο πρόεδρος και όχι εγώ», τόνισε ο Ρονάλντο, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με το σχετικό ρεπορτάζ, έχει ζητήσει από τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, να μιλήσει στη διοίκηση για την αύξηση στις αποδοχές του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις