Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Μήτρογλου δεν υπολογίζεται στη Μαρσέιγ! Ο Βίλας-Μπόας του έδειξε την έξοδο

Ο Μήτρογλου δεν υπολογίζεται στη Μαρσέιγ! Ο Βίλας-Μπόας του έδειξε την έξοδο
Intime.gr

Ο Κώστας Μήτρογλου παραχωρήθηκε δανεικός από τη Μαρσέιγ σε Γαλατάσαραϊ και Αϊντχόφεν, δεν ικανοποίησε και όλα δείχνουν πως θα αποχαιρετήσει και το γαλλικό σύλλογο.

Αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Μαρσέιγ μέχρι το 2021, ο Κώστας Μήτρογλου αναζητά τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του. Ο προπονητής της ομάδας, Αντρέ Βίλας-Μπόας, επιβεβαίωσε ότι δεν υπολογίζει τον Έλληνα διεθνή επιθετικό για τη σεζόν που μόλις άρχισε στη Ligue 1.

«Ψάχνουμε για έναν επιθετικό και δεν θα είναι αυτός» υπογράμμισε ο Πορτογάλος τεχνικός σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με την Μπρεστ, απαντώντας σε ερώτηση για το μέλλον του Μήτρογλου στο σύλλογο της Μασσαλίας, και συμπλήρωσε: «Είχαμε ήδη αυτή τη συνομιλία με τον Μήτρογλου. Ενσωματώθηκε εκ νέου στην ομάδα, προκειμένου να προπονείται μερικές φορές μαζί μας. Δε βασίζομαι σ’ αυτόν. Ψάχνουμε μια διέξοδο».

Ο Βίλας-Μπόας συμπλήρωσε… με χαμόγελο: «Τον αγαπώ πολύ. Μου είπε ότι ήμουν ο μόνος Πορτογάλος, με τον οποίο δεν είχε μια καλή σχέση. Είναι κρίμα, αλλά είναι ειλικρινές και άμεσο. Του εύχομαι το καλύτερο και να βρει έναν σύλλογο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις