Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ο Μιτσέλ παραδέχθηκε: “Ο Ολυμπιακός μου ταίριαξε περισσότερο”

Ο Μιτσέλ παραδέχθηκε: “Ο Ολυμπιακός μου ταίριαξε περισσότερο”

O Mίτσελ μετράει οκτώ νίκες σε τέσσερα ματς από τη στιγμή που πήγε στη Μάλαγα, η κινείται σε τροχιά παραμονής… Ο Ισπανός κόουτς παραχώρησε συνέντευξη στη “Marca” και ακόμη έχει να λέει για τον Ολυμπιακό.

Τόνισε ότι το ποδόσφαιρο που παίζεται τώρα δεν του ταιριάζει και ερωτηθείς ποια ομάδα από αυτές που έχει προπονήσει ήταν πιο κοντά στις ιδέες του… θυμήθηκε τον Ολυμπιακό. 

Απόσπασμα από τη συνέντευξη Μίτσελ στη “Marca”

Όσο περισσότερο μαθαίνεις ποδόσφαιρο, τόσο γίνεσαι πιο συντηρητικός ή οι ιδέες σου παραμένουν αυτές που είχες στην αρχή;

“Όταν κάποιος αυξάνει την εμπειρία του, αντιλαμβάνεται ότι όλα στο ποδόσφαιρο περιστρέφονται γύρω από το ποιος έχει μεγαλύτερη επιρροή κι αυτός δεν είναι πάντοτε ο καλύτερος”.

Σε ποια ομάδα αντικατοπτρίστηκαν περισσότερο οι ιδέες σου ως προπονητής;

“Σε όλες τις ομάδες όπου έχω καταφέρει να χτίσω, φάνηκαν οι ιδέες μου, αλλά πιο πολύ στην πρώτη, τη Χετάφε, και στον Ολυμπιακό Στις άλλες ομάδες είχε γίνει ήδη πολύ δουλειά και όταν φτάνεις στα μέσα της σεζόν, είναι δύσκολο να αλλάξεις τα πράγματα”.

Σε αναστατώνει η ταμπέλα του επιθετικογενή προπονητή, κάτι που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο το μέλλο σου;

“Δεν με νοιάζει, επειδή είμαι επιθετικογενής προπονητής, αλλά στα τελευταία παιχνίδια δεν δεχθήκαμε γκολ. Για μένα, η άμυνα έχει να κάνει με εντολές και αφοσίωση όλων και επίσης το να μπορείς να αμυνθεί με την μπάλα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε