Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ο Μουρίνιο “έκοψε” τον Βίλας-Μπόας από την Ίντερ

Ο Μάσιμο Μοράτι φερόταν έτοιμος να υπογράψει με τον Αντρές Βίλας-Μπόας που απολύθηκε από την Τσέλσι όμως ο Ζοσέ Μουρίνιο προέτρεψε τον πρόεδρο της Ίντερ να δώσει την ευκαιρία στον Στραματσιόνι.

Όπως αναφέρει το Goal.com, επικαλούμενο πηγές από την Ίντερ, ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ο βασικός λόγος που δεν προχώρησε, προς ώρας τουλάχιστον, ο “γάμος” με τον Βίλας-Μπόας.

Ο νυν τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Μάσιμο Μοράτι και οι δύο άντρες συζήτησαν για το θέμα.

Ο Μουρίνιο που συνεργάστηκε με τον Βίλας-Μπόας και στην Πόρτο αλλά και στην Ίντερ, δεν έχει πλέον τις καλύτερες σχέσεις μαζί του και φέρεται να είπε στον Μοράτι να μην προχωρήσει στην απόκτηση του πρώην προπονητή της Τσέλσι.

Αφενός τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Βίλας-Μπόας με τα αστέρια των “μπλε” και αφετέρου η πίστη στον Στραματσιόνι (προπονητής της ομάδας νέων την Ίντερ και αντικαταστάτης του Ρανιέρι μέχρι νεωτέρας) είναι οι λόγοι που ο Μουρίνιο είπε στον Μοράτι ότι ο πρώην συνεργάτης του δεν είναι ο κατάλληλος για να αναλάβει τις τύχες των νερατζούρι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε