Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Μουρίνιο… συγκρίνεται με τον Βενγκέρ και καλύπει Ρούνεϊ

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

O Zoζέ Μουρίνιο έχει παράπονα και πάλι από τον Τύπο. Μία μέρα πριν από το ματς της Γιουνάιτεντ με την Αρσεναλ μίλησε για την κόντρα του με τον Βενγκέρ.

«Το ρεκόρ κόντρα σε κάποιον προπονητή δεν είναι σημαντικό για μένα. Το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι τα αποτελέσματα ως ομάδα. Αφού, όμως, θέλετε να πάμε σε αυτό το σκέλος, η αυριανή αναμέτρηση αφορά αφορά το βιογραφικό των προπονητών που έχουν τις καλύτερες επιδόσεις στην Premier League. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν είναι εδώ πια και αύριο τίθενται αντιμέτωποι δύο προπονητές, που έχουν μαζί, νομίζω έξι ή επτά πρωταθήματα. Δεν είμαι σίγουρος. Έχω τρία νομίζω και ο κύριος Βενγκέρ έχει τρία.

Θεωρώ, όμως, ότι ο κύριος Βενγκέρ έχει το σεβασμό όλων σας, εγώ δεν νομίζω ότι τον έχω. Ο τελευταίος μου τίτλος ήταν πριν από 18 μήνες, όχι πριν 18 χρόνια και δεν με σέβεστε το ίδιο. Απλά ακολουθώ τον δρόμο μου, γιατί θέλω να κερδίσω το ένατο πρωτάθλημά μου και την τέταρτη Premier League», είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο και ερωτηθεις για τον Γουέιν Ρούνεϊ, αλλά δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

«Τις τελευταίες δύο ή τρεις μέρες δεν συνέβη το παραμικρό, προπονήθηκε όπως όλοι. Θέλει να παίξει όπως όλοι και είναι έτοιμος. Ό,τι συνέβη με την εθνική ομάδα, συνέβη εκεί και δεν θέλω να το σχολιάσω. Όταν οι παίκτες μου παίζουν με την εθνική ομάδα, ανήκουν εκεί και δεν θέλω να σχολιάσω κάτι».

Ττον Γουέιν Ρούνεϊ «προστάτεψε» και ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος ανέφερε: «Δεν μου αρέσει όταν ο κόσμος μιλά για την ιδιωτική μου ζωή, έτσι δεν θα το κάνω εγώ για άλλους ανθρώπους. Έχω τρομερό σεβασμό για όλη την πορεία του Ρούνεϊ. Δεν θα ήθελα να κάνω οποιοδήποτε σχόλιο. Πάντως υπήρξα και εγώ διεθνής και μερικές φορές έπινα. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για ό,τι κάνει. Είμαι ενήλικοι και ξέρουμε τις συνέπειες των πράξεών μας», είπε ο Γκουαρντιόλα, υπερασπιζόμενος έμμεσα τον Γουέιν Ρούνεϊ.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε