Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Μπακασέτας παρουσιάστηκε επίσημα από την Τραμπζονσπόρ – «Παίκτης που αξίζει κάθε κόστος»

Ο Μπακασέτας παρουσιάστηκε επίσημα από την Τραμπζονσπόρ – «Παίκτης που αξίζει κάθε κόστος»
ΦΩΤΟ Trabzonspor Twitter

Η Τραμπζονσπόρ παρουσίασε επίσημα τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος δήλωσε πως είναι ενθουσιασμένος που ανήκει σε μία ομάδα που διεκδικεί τίτλους. Ως παίκτη «πέρα από κάθε μετεγγραφικό κόστος» χαρακτήρισε τον Έλληνα μεσοεπιθετικό ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας.

Ο Τάσος Μπακασέτας μπορεί να έχει ήδη προλάβει να πανηγυρίσει δύο γκολ με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ, μετά τη μετακίνησή του από την Αλάνιασπορ, αλλά η επίσημη παρουσίασή του έλαβε χώρα σήμερα (12/2). Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε δίπλα στον πρόεδρο της ομάδας και τα άλλα δύο νέα μετεγγραφικά αποκτήματα και δήλωσε ενθουσιασμένος για τη νέα προοπτική στην καριέρα του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέρος ενός μεγάλου συλλόγου όπως η Τράμπζονσπορ και που θα παίξω εδώ. Όταν ήμουν νεότερος, το όνειρό μου ήταν να γίνω μέλος μίας ομάδας που να κατακτά τίτλους. Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και να σας κάνω όλους υπερήφανους και χαρούμενους. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ, ένιωσα την θέρμη με την οποία με αγκάλιασε ο σύλλογος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπακασέτας με τον πρόεδρο της Τραμπζονσπόρ, Αχμέτ Αλκάογλου να παίρνει το λόγο συμπληρώνοντας

«Η μετεγγραφή του Μπακασέτα ήταν ενδιαφέρουσα. Η θέληση του να αγωνιστεί στην Τραμπζονσπόρ ήταν ο βασικός παράγοντας της υλοποίησης αυτής της μεταγραφής. Τέτοιοι παίκτες είναι πέρα από κάθε μεταγραφικό κόστος», ενώ συνολικά για τα νέα αποκτήματα προσέθεσε «Δεν πήραμε μόνο 3 παίκτες που είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές αλλά κάναμε μεταγραφή και τριών ανθρώπων με ηθική και καλό χαρακτήρα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις