Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Μπακογιάννης “απάντησε” σε Γιαννακόπουλο για Βοτανικό (pic)

Ο Μπακογιάννης “απάντησε” σε Γιαννακόπουλο για Βοτανικό (pic)
ΦΩΤΟ intime

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος άφησε αιχμές για τη συμφωνία με τον δήμο Αθηναίων, όσον αφορά τα γήπεδα στο Βοτανικό και ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης “απάντησε” με ένα μήνυμα στο twitter.

Ο Μπακογιάννης αποκάλυψε ότι σύντομα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις για συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη πρόταση, χωρίς να διευκρινίζει πάντως αν αυτή θα περιλαμβάνει και γήπεδο μπάσκετ, όπως ήταν η αρχική συμφωνία κατά τον πρόεδρο του Α.Ο. Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Η ανάρτηση Μπακογιάννη

Εδώ και πολλά χρόνια γίνεται μία αέναη συζήτηση για το γήπεδο του Παναθηναικού. Εδώ και χρόνια ο κόσμος της ιστορικής ομάδας ακούει…αλλά δεν βλέπει. Εμείς δουλεύουμε. Προετοιμαζόμαστε μεθοδικά ώστε μέσα στο καλοκαίρι να μιλήσουμε με συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη πρόταση, με στρατηγική.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «O Παναθηναϊκός πωλείται για 25 εκατ. ευρώ»

Γιατί έχει έρθει η ώρα να περάσουμε στη λύση, όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Πράξεις που περιλαμβάνουν μελέτη, σχέδιο, κοστολόγηση, και τη συνεννόηση όλων μας. Όχι ευχές, όχι εξαγγελίες αλλά μόνο έργο. Αυτό έχουμε μπροστά μας και αυτό επιδιώκουμε όλες οι πλευρές που το σχεδιάζουμε.

Εδώ και πολλά χρόνια γίνεται μία αέναη συζήτηση για το γήπεδο του Παναθηναικού. Εδώ και χρόνια ο κόσμος της ιστορικής…

Gepostet von Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis am Mittwoch, 10. Juni 2020

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις