Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο Μπέκαμ συνάντησε τον Μόντριτς και ψήνει νέα μεταγραφική βόμβα

Ο Μπέκαμ συνάντησε τον Μόντριτς και ψήνει νέα μεταγραφική βόμβα

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θέλει να φέρει ακόμα έναν σπουδαίο παίκτη στην Ίντερ Μαϊάμι. Ο λόγος για τον Λούκα Μόντριτς, ο οποίος δεν αποκλείεται να γίνει συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι από τον Ιανουάριο.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ συνάντησε τον Λούκα Μόντριτς στο Ζάγκρεμπ και συζήτησαν για ενδεχόμενη συνεργασία τους, όπως αποκάλυψε ο ο παλιός άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς, ο οποίος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Μαδρίτης «Cadena SER».

“Ξέρω πως ο ίδιος ο Μέσι θέλει τον Λούκα στο Μαϊάμι. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες συναντήθηκε με τον Μπέκαμ σε εστιατόριο του Ζάγκρεμπ”, ανέφερε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε το καλοκαίρι γι’ άλλον ένα χρόνο του συμβολαίου του Λούκα Μόντριτς, αλλά τελικά ο Κροάτης μπορεί το χειμώνα να γίνει συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι. Ο 38χρονος Κροάτης σούπερ σταρ απέρριψε το ενδιαφέρον της Αλ Νασρ και προτίμησε να παραμείνει στη Μαδρίτη, όπου θα συμπληρώσει πλέον 12ετία από τότε που μεταγράφηκε από την Τότεναμ.

Με συνολικά 23 τρόπαια, μεταξύ των οποίων πέντε Champions League, τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ισπανίας, ο πολύπειρος μέσος έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα της «βασίλισσας», την οποία ως τώρα έχει φορέσει σε 488 επίσημες αναμετρήσεις.

Ο Λούκα Μόντριτς δεν είναι στα βασικά πλάνα του Κάρλο Αντσελότι, με αποτέλεσμα να λέγεται ότι είναι έντονα δυσαρεστημένος με την κατάσταση αυτή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις