Site icon NewsIT

Ο Μπερνάρντ διέψευσε για Κορίνθιανς και ο Παναθηναϊκός ελπίζει

14.08.2022 | 18:52
Ο Μπερνάρντ διέψευσε για Κορίνθιανς και ο Παναθηναϊκός ελπίζει

epa09002395 Everton's Bernard celebrates after scoring the 5-4 lead during the English FA Cup fifth round soccer match between Everton FC and Tottenham Hotspur in Liverpool, Britain, 10 February 2021. EPA/Jason Cairndruff / POOL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να “παλεύει” για τη μετεγγραφική βόμβα, με την απόκτηση του άλλοτε διεθνούς Βραζιλιάνου, Μπερνάρντ Ντουάρτε και τα νέα είναι ενθαρρυντικά για τους “πράσινους”.

Ο ίδιος ο Μπερνάρντ διέψευσε μέσα από τα social media τις διαπραγματεύσεις με την Κορίνθιανς για την επιστροφή του στη Βραζιλία και έτσι ο Παναθηναϊκός φαίνεται να… παίζει μόνος του για την απόκτησή του.

Ο πρώην σταρ της Σαχτάρ Ντόνετσκ και βασικός παίκτης της Έβερτον στην Premier League, έχει πολύ υψηλό κασέ, αλλά η “πράσινη” ΠΑΕ εμφανίζεται έτοιμη να… τινάξει την μπάνκα για να τον αποκτήσει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version