Αθλητικά

Ο Μπολτ έχασε από το βαφτιστήρι του! “Δεν ήμουν έτοιμος” (video)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Γιουσέιν Μπολτ δείχνει να απολαμβάνει τη… συνταξιοδότηση του. Ο θρυλικός σπρίντερ πέρασε ευχάριστες στιγμές με το βαφτιστήρι του και μάλιστα θέλησε να το… κοντράρει, παίζοντας τένις.

Έπραξε σαν… καλός νονός! Ο Γιουσέιν Μπολτ ανέβασε ένα βίντεο στο twitter στο οποίο εμφανίζεται να παίζει τένις με το 5χρονο βαφτιστήρι του.

Ο Τζαμαϊκανός, κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 100 μέτρα προσποιήθηκε πως έτρεχε να πιάσει τις μπαλιές του πιτσιρικά και τελικά έχασε τον πόντο του.

“Σαφώς και το τένις δεν είναι η κλίση μου. Δεν ήμουν έτοιμος. Το βαφτιστήρι μου NJJ με κέρδισε” έγραψε ο Μπολτ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
ΗΠΑ – Αυστραλία 2-0: Νίκησαν ξανά οι Αμερικανοί και προκρίθηκαν πανηγυρικά στους «32» του Μουντιάλ
Έκανε το 2/2 η ομάδα του Ποτσετίνο στον 4ο όμιλο του Μουντιάλ, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του τουρνουά και περιμένει το Τουρκία - Παραγουάη, για να δει εάν θα πάρει και την κορυφή στο γκρουπ της
ΦΩΤΟ REUTERS