Δευτέρα, 13 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ο Ναζ Μήτρου – Λονγκ έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

Ο Ναζ Μήτρου – Λονγκ έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (22/11) ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Ο Ναζ Μήτρου- Λονγκ δεν έχασε καθόλου χρόνο. Αποδεσμεύτηκε από τη Ζαλγκίρις, υπέγραψε στον Ολυμπιακό και ήρθε στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί αμέσως στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο 30χρονος γκαρντ, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, δεν μπορεί να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό στην Euroleague μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, καθώς μέχρι πρότινος έπαιζε σε άλλη ομάδα της διοργάνωσης.

Σύντομα, πάντως, θα λογίζεται ως Έλληνας πολίτης και θα μπορεί να αγωνίζεται κανονικά στο ελληνικό πρωτάθλημα, χωρίς να πιάνει θέση ξένου.

 

Κάτι ανάλογο έχει γίνει με τον αδερφό του Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος ανήκει στο Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη.

Tο νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο: «Θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Αυτή η ομάδα δεν είναι μια ομάδα που έχει διαφορετικά πράγματα. Είναι μαζί για αρκετό καιρό. Έχουν ηγεσία και συνέπεια. Εγώ θέλω να είμαι ο εαυτός μου και να συνεισφέρω και να βοηθήσω να έρθουν νίκες».

Όσον αφορά το ελληνικό του διαβατήριο, ανέφερε: «Είναι κάτι που μιλάμε αρκετό καιρό. Περιμένω να επικυρωθεί και να έχω στα χέρια μου το διαβατήριο. Ένα βήμα τη φορά σε αυτό το κομμάτι».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν μίλησε με κάποιον από τον Ολυμπιακό πριν υπογράψει, σχολίασε: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, δεν είχα χρόνο να μιλήσω για την κατάσταση. Μίλησα με τον Μπραζντέικις πριν πάρει μεταγραφή στην Κύπρο και με τον αδερφό μου Ελάιζα όταν υπέγραψε στην Ελλάδα. Και οι δύο ήταν τρομερά ενθουσιασμένοι και μου είπαν καλά πράγματα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις