Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Νεϊμάρ εμπλέκεται σε ερωτικό σκάνδαλο σύμφωνα με τρανς ινφλουένσερ

Ο Νεϊμάρ εμπλέκεται σε ερωτικό σκάνδαλο σύμφωνα με τρανς ινφλουένσερ

Ο Νεϊμάρ έχει εμπλακεί σε ένα τεράστιο ερωτικό σκάνδαλο στο οποίο φέρεται να συνευρέθηκε με άντρα, κατά την διάρκεια ενός πάρτι, σύμφωνα με την τρανς ινφλουένσερ Σοφία Μπάρκλεϊ.

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν, βρίσκεται για μια ακόμη φορά στο επίκεντρο σχετικά με την ερωτική του ζωή, αφού όπως ανέφερε η Σοφία Μπάρκλεϊ, ο Νεϊμάρ είχε συνευρεθεί με τον γνωστό σέρφερ Πέδρο Σκούμπι, κατά την διάρκεια ενός πάρτι.

Η Μπάρκλεϊ η οποία είναι τρανς ινφλουένσερ, ανέφερε πως το συγκεκριμένο πάρτι είχε πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2021 σε μια βίλα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, με τον Νεϊμάρ να είναι ο διοργανωτής.

Μάλιστα ο επιθετικός της Παρί είχε απαγορεύσει στους παραβρισκόμενους τα κινητά τηλέφωνα, ούτως ώστε να μην γίνει καταγραφή των γεγονότων.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη QUAL A BOA TOLEDO (@qualaboatoo)

 

Προς το παρών νεότερα σχετικά με την εν λόγω υπόθεση δεν έχουν γίνει γνωστά, με τον ίδιο τον Νεϊμάρ από την πλευρά του να κρατά στάση σιγής. Ωστόσο δεν αποκλείεται προσεχώς να προβεί σε δήλωση σχετικά με το εν λόγω περιστατικό, αφού ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αρκετά συχνά παίρνει θέση σε εξωαγωνιστικά ζητήματα που αφορούν τον ίδιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις