Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Νεϊμάρ προανήγγειλε την παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Νεϊμάρ προανήγγειλε την παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν
Reuters

Εδώ και αρκετά καλοκαίρια, ο Νεϊμάρ βρίσκεται ένα βήμα πριν την έξοδό του από την Παρί Σεν Ζερμέν. Για μια ακόμα φορά, όμως, όλα αυτά τα «σενάρια» φαίνεται πως δεν θα επαληθευτούν.

Ο Νεϊμάρ μίλησε στον streamer, Κασιμίρο Μιγκέλ και το κανάλι του στο twitch, CazeTV και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα της καριέρας του, θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

του στην «σελεσάο», μετά την αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

«Ελπίζω να παίξω αυτήν την σεζόν στην Παρί ΣΖ. Έχω συμβόλαιο και μέχρι στιγμής κανείς δεν μου έχει πει τίποτε» για πιθανή αποχώρηση, είπε ο Βραζιλιάνος άσος.

Ο έμπειρος επιθετικός είχε μείνει εκτός δράσης από τον Φεβρουάριο λόγω τραυματισμού στον δεξιό αστράγαλο, αλλά επέστρεψε στις προπονήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν, την περασμένη εβδομάδα.

«Είναι ένας βαρετός τραυματισμός, είναι πολύ άβολος. Η διαδικασία ήταν πολύ επίπονη και είναι πολύ δύσκολη, αλλά θέλω να επιστρέψω υγιής. Προφανώς, η νίκη είναι πάντα μέρος των στόχων, αλλά θέλω να παίξω καλά ξανά. Και αυτό, αποτελεί προτεραιότητα», πρόθεσε ο Νεϊμάρ, διαβεβαιώνοντας πως θα συνεχίσει να παίζει στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας:

«Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν ήθελα να συνεχίσω, όχι λόγω του πόνου για τον αποκλεισμό, αλλά για να μην υποφέρει η οικογένειά μου. Αλλά θα πρέπει να το αντέξουν. Το σκέφθηκα γιατί θέλω πολύ να κερδίσω τον παγκόσμιο τίτλο», τον οποίο η Βραζιλία δεν έχει κατακτήσει από το 2002, εξήγησε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις