Σάββατο, 24 Φεβ.
17oC Αθήνα

Ο Νικ Κύργιος ανοίγει σελίδα στο OnlyFans

Ο Νικ Κύργιος ανοίγει σελίδα στο OnlyFans
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Νικ Κύργιος προετοιμάζεται για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση του τένις, μετά από μία σειρά τραυματισμούς, αλλά επεκτείνεται και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνοντας τη συνεργασία του με το OnlyFans.

To OnlyFans είναι ένα Μέσο που δίνει τη δυνατότητα προώθησης video και φωτογραφιών μέσω συνδρομών, αλλά έχει γίνει διάσημο κυρίως για το ερωτικό του περιεχόμενο και ο Νικ Κύργιος είναι ένα ακόμη μεγάλο όνομα του αθλητισμού, που εντάσσεται στην πλατφόρμα.

Ο ίδιος ο Κύργιος μίλησε για το γεγονός και ανέφερε τα εξής: «Έχει φέρει επανάσταση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (σ.σ. το OnlyFans) και ήθελα να είμαι μέρος αυτού. Οι αθλητές δεν μπορούν πλέον να εμφανίζονται απλώς στο γήπεδο. Πρέπει να εμφανιστούμε και διαδικτυακά. Θέλω να δημιουργήσω, να παράγω, και να κατέχω περιεχόμενο. Αυτό είναι το μέλλον. Μιλώ απευθείας με τους θαυμαστές μου εδώ και χρόνια και ξέρω τι θέλουν να δουν. Φυσικά, θα υπάρχουν συμβουλές και παρασκήνια γύρω από το τένις, αλλά επίσης θα μπορούν να δουν όλες τις διαφορετικές πλευρές μου. Παιχνίδια, τατουάζ, την οικεία μου πλευρά»

Από την πλευρά της, η CEO του OnlyFans, Κέιλι Μπλερ, καλωσόρισε τον Κύργιο, σχολιάζοντας ότι «είναι υπέροχο να βλέπουμε τον Νικ να συμμετέχει στην πλατφόρμα μας, να βρίσκει νέους τρόπους για να μοιράζεται το περιεχόμενό του και να εκφράζεται».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις