Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Νικ Κύργιος πέταξε εκνευρισμένος τη ρακέτα και παραλίγο να χτυπήσει ball boy

Ο Νικ Κύργιος πέταξε εκνευρισμένος τη ρακέτα και παραλίγο να χτυπήσει ball boy

Ο Νικ Κύργιος φρόντισε και πάλι να γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής, αφού μετά την ήττα του από τον Ράφα Ναδάλ στα προημιτελικά του Indian Wells πέταξε με δύναμη τη ρακέτα του και παραλίγο να χτυπήσει ένα ball boy.

Ο Νικ Κύργιος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Ράφα Ναδάλ, αλλά δεν έφτανε για να λυγίσει τον θρυλικό Ισπανό τενίστα, ο οποίος επικράτησε με 2-1 σετ (7-6, 5-7, 6-4) κι έκλεισε ραντεβού με τον 18χρονο συμπατριώτη του, Κάρλος Αλκαράθ στους “4” του Indian Wells.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας φρόντισε πάντως να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα για λάθους λόγους, αφού με το που τελείωσε το παιχνίδι, εκτόξευσε με δύναμη τη ρακέτα του πάνω στα νεύρα του και λίγο έλειψε να χτυπήσει ένα ball boy που χρειάστηκε να σκύψει για να προστατευτεί.

Μετά την κίνηση του αυτή, ο Νικ Κύργιος δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων στη συνέντευξη Τύπου, με τον Ελληνοαυστραλό τενίστα να τα χώνει και στους δημοσιογράφους.

“Τι θέλετε να πω; Λέτε να είχα τέτοια πρόθεση; Προφανώς και όχι. Όταν πέταξα τη ρακέτα ήμουν πολύ μακριά του και προσγειώθηκε κάπου ένα μέτρο από το πόδι του. Είμαι άνθρωπος και τέτοια πράγματα συμβαίνουν.

Προφανώς πήρε μια πολύ άτυχη τροχιά, αν το έκανα άλλες ένα εκατομμύριο φορές δεν θα πήγαινε τόσο κοντά του. Τι άλλο θέλετε να πω; Είναι αυτή ερώτηση να μου κάνετε μετά από έναν αγώνα 3,5 ωρών με τον Ναδάλ…”, δήλωσε ο Κύργιος και συνέχισε:

“Έσκυψε, έσκυψε, έσκυψε, έσκυψε. Εντάξει. Αν αυτό θέλετε να με ρωτήσετε, δεν τον χτύπησα. Ήταν ατύχημα. Δεν είχε καμία σχέση με αυτό που έγινε με τον Ζβέρεφ. Ήταν ατύχημα και ευτυχώς δεν τον χτύπησα. Δεν είχα τέτοια πρόθεση και το παιδί ευτυχώς είναι καλά. Πολύ καλή ερώτηση πάντως, απίθανη, συγχαρητήρια”.

Να σημειωθεί ότι ο Κύργιος βρήκε το ball boy μετά από τη συνέντευξη Τύπου και του ζήτησε σύγνωμη μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Twitter, ενώ υποσχέθηκε πως θα ψάξει να τον βρει την Παρασκευή και να του κάνει δώρο μία ρακέτα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις