Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Νόιερ θέλει να… γεράσει στη Μπάγερν και ζητάει νέο 4ετές συμβόλαιο

Ο Νόιερ θέλει να… γεράσει στη Μπάγερν και ζητάει νέο 4ετές συμβόλαιο
ΦΩΤΟ Reuters

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Μάνουελ Νόιερ έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο, κυρίως λόγω της απαίτησης του Γερμανού τερματοφύλακα, για μακροχρόνιο συμβόλαιο.

Ο 34χρονος Μάνουελ Νόιερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Μπάγερν Μονάχου, αλλά παρά την επιθυμία των δύο πλευρών να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, οι απαιτήσεις του Γερμανού γκολκίπερ οικονομικά αλλά στη διάρκεια του συμβολαίου “κολλάνε” τη συμφωνία.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα ο Νόιερ ζητάει θέλει να δεσμευτεί με τη Μπάγερν ως το 2025, όταν και θα είναι 39 ετών, ενώ οι Βαυαροί του έχουν κάνει πρόταση για δύο χρόνια, την οποία και απέρριψε, αφού φαίνεται να ισχυρίστηκε ότι άλλοι συνάδελφοί του σε κορυφαία πρωταθλήματα, αγωνίζονται ως τα 39 και 40 χρόνια σε αυτό το επίπεδο.

ΜΕ τη συμφωνία να μην δείχνει πως πλησιάζει και το ενδιαφέρον της Τσέλσι να είναι έντονο, σύμφωνα με την “Bild”, δεν αποκλείεται να ο Νόιερ να πάρει τη μεγάλη απόφαση και περάσει για πρώτη φορά στην καριέρα του, τα σύνορα της Γερμανίας και να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις