Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο είναι ο νέος προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο είναι ο νέος προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ
Reuters

Εποχή… Νούνο Εσπίριτο Σάντο στην τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ Φόρεστ, μετά την αποχώρηση του Στιβ Κούπερ από τον «κόκκινο» πάγκο.

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ Φόρεστ, μετά την αποχώρηση του Στιβ Κούπερ. Ο αγγλική ομάδα διόρισε τον πρώην προπονητή της Γούλβς και της Τότεναμ μετά τον “διαζύγιο” με τον Κούπερ, που είχε πέντε ήττες στους έξι τελευταίους αγώνες, οδηγώντας την ομάδα στη 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πέντε βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

«Ο Νούνο εντάσσεται στον σύλλογο με συμβόλαιο δυόμισι ετών και θα δώσει τον πρώτο του αγώνα το Σάββατο, όταν η Φόρεστ θα αντιμετωπίσει την Μπόρνμουθ στο City Ground», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

«Ο νέος προπονητής θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα σήμερα το πρωί, καθώς προετοιμάζονται για τον Σαββατιάτικο αγώνα της Premier League».

Ο Πορτογάλος προπονητής πέρασε τέσσερις σεζόν στη Γούλβς και την βοήθησε να προβιβαστεί στην Premier League στην πρώτη του σεζόν εκεί.

Ο πρώην παίκτης και προπονητής της Πόρτο στη συνέχεια ανέλαβε τους «Σπερς» τον Ιούνιο του 2021, όπου κέρδισε τα τρία πρώτα παιχνίδια του ως επικεφαλής, αλλά στη συνέχεια γνώρισε πέντε ήττες σε επτά παιχνίδια πριν αντικατασταθεί από τον Αντόνιο Κόντε.

Στη συνέχεια, ο Νούνο διορίστηκε προπονητής της Αλ-Ιτιχάντ από τη Σαουδική Αραβία και την οδήγησε στο πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 14 χρόνια, για να απολυθεί τον Νοέμβριο μετά από πέντε αγώνες πρωταθλήματος χωρίς νίκη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις