Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε στη δράση κι εντυπωσίασε

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε στη δράση κι εντυπωσίασε

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε πρεμιέρα στο 2022, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, παρά τη μεγάλη αποχή του από τους αγώνες.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε στη δράση για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο του 2021 κι εντυπωσίασε στο ντεμπούτο του στο 2022.

Ο ανεμβολίαστος Σέρβος τενίστας, λίγες εβδομάδες μετά την περιπέτεια του στην Αυστραλία όπου δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο αγαπημένο του Australian Open, ταξίδεψε στο Ντουμπάι, όπου δεν υπάρχουν περιορισμοί κι έκανε σαρωτική πρεμιέρα στο 500άρι τουρνουά των ΗΑΕ.

Ύστερα από 75 λεπτά αγώνα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε του Λορέντζο Μουζέτι (Νο58) με 6-3, 6-3 και περιμένει έναν εκ των Κάρεν Χατσάνοφ (Νο26) και Άλεξ Ντε Μινόρ (Νο32) στον δεύτερο γύρο του θεσμού.

Το No.1 της παγκόσμιας κατάταξης έδειξε ότι δεν έχει επηρεαστεί καθόλου από την απουσία του από τους αγώνες κι αποτελεί το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ακόμα κι αν ο Τζόκοβιτς πανηγυρίσει τον τίτλο του Ντουμπάι για έκτη φορά στην καριέρα του, ενδέχεται να χάσει την πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη αυτή την εβδομάδα, εάν ο Ντάνιελ Μεντβέντεφ κερδίσει τον τίτλο του Ακαπούλκο.

Δείτε τον εκδηλωτικό Νόβακ Τζόκοβιτς εν δράσει:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις