Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προσπάθησε να τραγουδήσει και του έκλεισαν τη μουσική

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προσπάθησε να τραγουδήσει και του έκλεισαν τη μουσική

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε τον Στέφανο Τσιτσιπά στον τελικό της Ρώμης και σήκωσε ακόμα μία κούπα. Όπως ήταν φυσικό, ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου είχε πολλά κέφια.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του, η μουσική από τα μεγάφωνα δεν σταμάτησε να παίζει, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να ξεκινάει το τραγούδι και τους διοργανωτές να κόβουν τη μουσική για να ακούσουν όσα είχε να πει ο Σέρβος τενίστας.

Ο Τζόκοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τόνισε ότι ήταν ένα τουρνουά, όπου προσπάθησε να κερδίσει την αυτοπεποίθηση του ενόψει του Roland Garros.

«Συγχαρητήρια στον Στέφανο για μία σπουδαία βδομάδα. Είσαι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Πολύ δεν το καταλαβαίνουν αλλά σε ξέρω είσαι ταπεινός και ελπίζω να γίνεις ένας από τους ηγέτες της επόμενη γενιάς.

Ευχαριστώ την ομάδα και τους φιλάθλους μου. Μου δίνουν όλοι κίνητρο και με βοηθούν για να πάω μπροστά και να πετύχω όλα όσα θέλω, ευχαριστώ πολύ. Όπως είπε και ο Στέφανος ευχαριστώ την οργάνωση και τους χορηγούς.

Είναι ένα τουρνουά που προσπαθώ να κερδίσω την αυτοπεποίθηση μου ξανά. Μου αρέσει να παίζω σε αυτή τη χώρα με την ενέργεια που έχει. Θέλω να πω ότι ακόμα και αυτό ο μικρός μου γιος Στέφανο έπαιξε το πρώτο του ματς σε ηλικία επτά ετών», δήλωσε ο Τζόκοβιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις