Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σκέφτεται να μηνύσει την κυβέρνηση της Αυστραλίας για 3,8 εκατ. ευρώ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σκέφτεται να μηνύσει την κυβέρνηση της Αυστραλίας για 3,8 εκατ. ευρώ
ΦΩΤΟ Reuters

Δικαστική συνέχεια φαίνεται πως θα έχει το σίριαλ της απέλασης του Νόβακ Τζόκοβιτς από την Αυστραλία και της συμμετοχής του στο Australian Open, αφού ο Σέρβος σκέφτεται να μηνύσει την αυστραλιανή κυβέρνηση.

Αποζημίωση θα διεκδικήσει το Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις Νόβακ Τζόκοβιτς από την αυστραλιανή κυβέρνηση για κακή μεταχείριση και ύπαρξη κακών συνθηκών υγιεινής στο ξενοδοχείο στο οποίο βρισκόταν σε καραντίνα στη Μελβούρνη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», ο Σέρβος πρωταθλητής, που θα διεκδικούσε το 10 τρόπαιο της καριέρας του σε Australian Open, απελάθηκε λόγω λάθους στη visa του και παραβίασης του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Αυστραλίας καθ’ότι ανεμβολίαστος για τον κορονοϊό, σκοπεύει να ζητήσει αποζημίωση ύψους 3,8 εκατομμυρίων ευρώ. 

Στο ίδιο δημοσίευμα, υπάρχουν δηλώσεις ανθρώπου προσκείμενου στον μάνατζερ του Τζόκοβιτς, Εντοάρντο Αρτλάντι σχετικά με τις συνθήκες διαμονής του Σέρβου στην Αυστραλία, μέχρι να βγει η τελική δικαστική απόφαση για την απέλασή του:

«Είναι γνωστό ότι ο Νόβακ και η οικογένειά του ένιωθαν ότι του φέρθηκαν άσχημα στο ξενοδοχείο όπου τέθηκε σε καραντίνα στη Μελβούρνη. Η μητέρα του αποκάλυψε ότι το δωμάτιο ήταν γεμάτο ψύλλους και τον κρατούσαν ως κρατούμενο» αναφέρεται.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις