Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Ντανιέλ Πασαρέλα πάσχει από πολύπλοκη νευροεκφυλιστική ασθένεια

Ο Ντανιέλ Πασαρέλα πάσχει από πολύπλοκη νευροεκφυλιστική ασθένεια

Πολύ άσχημα νέα έρχονται από την Αργεντινή για την κατάσταση της υγείας του θρυλικού Αργεντινού ποδοσφαιριστή, Ντανιέλ Πασαρέλα.

Σύμφωνα με την αργεντίνικη ”Ole”, ο 69χρονος Ντανιέλ Πασαρέλα πάσχει από μία πολύπλοκη νευροεκφυλιστική ασθένεια, η οποία του προκαλεί σωματικά προβλήματα και τον κάνει να μην μπορεί να εντοπίσει τον εαυτό του στο χρόνο και στο χώρο. Κάτι ανάλογο πέρασε και ο πατέρας του Αργεντινού θρύλου.

«Δεν είναι πια ο Πασαρέλα που ξέραμε. Τώρα είναι ένας άλλος Ντάνιελ», εξομολογήθηκε ένας από τους στενότερους φίλους του, περιγράφοντας την κατάσταση που βρίσκεται πλέον ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Ο Πασαρέλα αδυνατεί να μείνει μόνος στο σπίτι, ενώ δεν βγαίνει ποτέ έξω από αυτό, αν δεν συνοδεύεται από κάποιον. Φυσικά δεν ασχολείται πλέον με την προπονητική, με την τελευταία φορά που βρέθηκε στον πάγκο ομάδας να είναι τη σεζόν 2006-2007, όταν και και προπονούσε την αγαπημένη του, Ρίβερ.

Ο παλαίμαχος στόπερ είναι ο μοναδικός Αργεντινός, που συμμετείχε και στις δύο ομάδες, που κατέκτησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο, το 1978 και το 1986.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις