Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παραχώρησε το instagram του σε Ουκρανή γιατρό

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παραχώρησε το instagram του σε Ουκρανή γιατρό

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ προχώρησε σε μία αξιέπαινη κίνηση, μιας και πήρε την απόφαση να παραχωρήσει τον λογαριασμό του στο instagram σε μία γιατρό από την Ουκρανία, συμβάλλοντας στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν στα καταφύγια-μαιευτήρια, μετά την εισβολή των Ρώσων στη χώρα.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έδωσε για μία ημέρα τον λογαριασμό του στο instagram σε γιατρό από την Ουκρανία. Το προφίλ του θρυλικού ποδοσφαιριστή έχει 71 εκατομμύρια ακόλουθους.

Η Dr. Ιρίνα, η οποία είναι επικεφαλής του Περιφερειακού Περιγεννητικού Κέντρου στο Χάρκοβο, χρησιμοποίησε τον λογαριασμό του Μπέκαμ για να ενημερώσει για τις συνθήκες που επικρατούν στην πόλη, μετά την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Η παιδίατρος και αναισθησιολόγος Ιρίνα ανέφερε ότι ρισκάρει τη ζωή της, αλλά δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη δουλειά της.

 “Οι πρώτες μέρες ήταν οι πιο δύσκολες. Έπρεπε να μάθουμε να δουλεύουμε υπό τον θόρυβο των βομβαρδισμών. Κατά πάσα πιθανότητα ρισκάρουμε τη ζωή μας, αλλά δεν το σκέφτομαι καθόλου. Αγαπάμε τη δουλειά μας. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές εδώ, ανησυχούμε, κλαίμε αλλά κανείς από εμάς δεν θα εγκαταλείψει”, τόνισε μεταξύ άλλων.

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις