Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Ντέμης Νικολαΐδης επέλεξε την καλύτερη ενδεκάδα του πρώτου γύρου: Πέντε παίκτες ο Παναθηναϊκός, τέσσερις η ΑΕΚ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης επέλεξε την καλύτερη ενδεκάδα του πρώτου γύρου: Πέντε παίκτες ο Παναθηναϊκός, τέσσερις η ΑΕΚ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης επέλεξε την καλύτερη ενδεκάδα του πρώτου γύρου της Super League 1 στην εκπομπή του Monday FC στη Nova. 

Ο Ντέμης Νικολαΐδης επέλεξε πέντε παίκτες του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού, τέσσερις της δεύτερης ΑΕΚ και μόλις έναν παίκτη από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Σε διάταξη 4-2-3-1 έβαλε τον Μπρινιόλι στο τέρμα, Χουάνκαρ αριστερό και Κώτσιρα δεξί μπακ, με Βίντα και Ίνγκασον στα στόπερ, Χουάνγκ και Ρούμπεν κεντρικά χαφ, τον Γκατσίνοβιτς και τον Αϊτόρ στα άκρα, τον Πινέδα στο κέντρο και σέντερ φορ τον Λιβάι Γκαρσία.

Προπονητή επέλεξε τον Ματίας Αλμέιδα της ΑΕΚ.

«Πέρσι είχα επιλέξει τον Γιοβάνοβιτς. Τώρα επέλεξα τον Αλμέιδα γιατί ήρθε και σε τρεις μήνες άλλαξε την ΑΕΚ. Αυτό που βλέπουμε είναι πάρα πολύ διαφορετικό. Προσαρμόστηκε, πήρε ρίσκα και βλέπουμε μια διαφορετική ΑΕΚ.

Ο Γιοβάνοβιτς είχε μια συνέχεια από πέρσι. Όποιος πάρει το πρωτάθλημα θα είναι και ο καλύτερος προπονητής», τόνισε για την επιλογή του προπονητή.

«Θα μπορούσα να βάλω τον Μουκουντί αλλά έχει παίξει λιγότερα ματς ή και τον Σένκεφελντ που είναι πολύ καλός, αλλά δεν μπορούσα να τους βάλω όλους μέσα. Ο Ρότα έχει παίξει πολύ καλά, αλλά προτίμησα τον Κώτσιρα που έκανε πολύ καλά οκτώ ματς. Στην επίθεση έβαλα Λιβάι και όχι Καρέλη που μπορεί να τον αδικώ», ανέφερε ο παλαίμαχος άσος για τις επιλογές του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις