Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Ντεμπελέ εκτέλεσε το χειρότερο κόρνερ της χρονιάς (video)

Ο Ντεμπελέ εκτέλεσε το χειρότερο κόρνερ της χρονιάς (video)

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ εκτέλεσε με διαφορά το χειρότερο κόρνερ της χρονιάς στο παιχνίδι της Γαλλίας με το Καζακστάν.

Ο Γάλλος άσος πρωταγωνίστησε στην πιο αστεία φάση της αγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ, καθώς στην προσπάθεια του να εκτελέσει κόρνερ, γλίστρησε κι έπεσε κάτω, στέλνοντας την μπάλα κατευθείαν άουτ και προκαλώντας το γέλιο σε αντιπάλους και συμπαίκτες.

Δείτε το βίντεο:

Στο ρελαντί η Γαλλία

Η Γαλλία δεν χρειάστηκε να φορτσάρει απέναντι στο Καζακστάν, του οποίου επιβλήθηκε με 2-0 στην Αστάνα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των προκριματικών για το Μουντιάλ του 2022 (4ος όμιλος).

Η ομάδα του Ντινιέ Ντεσάμπ πέτυχε και τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ είχε ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ, με αποκορύφωμα το πέναλτι που έχασε ο Κιλιάν Μπαπέ (απέκρουσε ο Αλεξάντρ Μόκιν), στο 75ο λεπτό.

Το σκορ στην «Αστάνα Αρένα» άνοιξε στο 20΄ ο Ουσμάν Ντεμπελέ και διαμορφώθηκε από τα… φίλια πυρά του Σεργκέι Μάλι στο τέρμα της ομάδας του, στο 44΄.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια, που είχε ξεκινήσει με εντός έδρας ισοπαλία (1-1) απέναντι σε μια άλλη ομάδα της ανατολικής Ευρώπης, την Ουκρανία, έφτασε στους 4 βαθμούς έναντι ενός των Φινλανδίας, Ουκρανίας και Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, με παιχνίδι περισσότερο.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις