Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Ντρέιμοντ Γκριν έριξε γροθιά στον Τζόρνταν Πουλ στην προπόνηση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

Ο Ντρέιμοντ Γκριν έριξε γροθιά στον Τζόρνταν Πουλ στην προπόνηση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
Reuters

Ο Ντρέιμοντ Γκριν και ο Τζόρνταν Πουλ ενεπλάκησαν σε επεισόδιο, με τον πρώτο να γρονθοκοπεί τον δεύτερο και τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να εξετάζουν το ενδεχόμενο τιμωρίας του έμπειρου σέντερ.

Όπως μετέδωσε το «Athletic», ο Ντρέιμοντ Γκριν γρονθοκόπησε τον Τζόρνταν Πουλ στην προπόνηση της Τετάρτης (05.10), ως αποτέλεσμα μιας λογομαχίας που είχαν οι δυο τους κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Ο Γκριν έδωσε γροθιά στον Πουλ αφού οι δυο τους ήρθαν στήθος με στήθος κατά τη διάρκεια της έντονης διαφωνίας που είχαν.

Το χτύπημα πάντως δεν φαίνεται να ήταν σοβαρό, με τον Τζόρνταν Πουλ να συνεχίζει ολοκληρώνει κανονικά την προπόνηση, χωρίς να χρειαστούν οι πρώτες βοήθειες. Προς το παρόν δεν έχουν προκύψει άλλες πληροφορίες από το σκηνικό, αλλά είναι δεδομένο ότι οι Γουόριορς το εξετάζουν το θέμα εσωτερικά.

Μάλιστα, στο πιθανότερο σενάριο είναι να επιβληθεί τιμωρία στον Ντρέιμοντ Γκριν, χωρίς όμως να γίνουν γνωστές άλλες λεπτομέρειες.

Ο 32χρονος Γκριν, τέσσερις φορές All-Star, μπαίνει στην 11η σεζόν του στο πρωτάθλημα, όλα με τους Γουόριορς. Έχει επίσης επτά επιλογές σε ομάδα All-Defensive.

Ο 23χρονος Πουλ μπαίνει στην τέταρτη σεζόν του, αφού οι Γουόριορς τον επέλεξαν στο Νο. 28 στο ντραφτ του 2019. Την περασμένη σεζόν, είχε κατά μέσο όρο 18,5 πόντους ανά παιχνίδι σε 76 αγώνες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις