Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε κι επίσημα τη συμφωνία με τον Πέδρο Μαρτίνς (pic)

Μαρτίνς
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τη νέα χρονιά, με την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ να ανακοινώνει και επίσημα τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η παραμονή του Μαρτίνς στην ομάδα θεωρείτο δεδομένη τον τελευταίο καιρό, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και μέσα από μια επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός και Μαρτίνς συνεχίζουν μαζί! Η διάρκεια του νέου deal

Ο Πορτογάλος τεχνικός κατάφερε να επαναφέρει φέτος του Πειραιώτες στην κορυφή της Superleague, ενώ είχε και μία εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη, η οποία και διακόπηκε στους “16” του Europa League, λόγω κορονοϊού.

Η χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου του προπονητή του Ολυμπιακού δεν έγινε επίσημα γνωστή, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ανανέωση δύο ετών και μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητής της ομάδας κ. Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συμπληρώσει 95 παιχνίδια στον πάγκο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, 56 για το πρωτάθλημα, 12 για το Κύπελλο και 27 για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τη φετινή σεζόν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπό τις οδηγίες του κ. Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πρώτος και αήττητος, βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και στους «16» του UEFA Europa League. Επίσης, πέρσι το καλοκαίρι κατάφερε να οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» από το μονοπάτι των μη πρωταθλητών, στους ομίλους του UEFA Champions League».

https://www.facebook.com/OlympiacosFC/photos/a.248304661851224/3534174443264213/?type=3&theater

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις