Τετάρτη, 8 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση συμβολαίου του Γιαννούλη Λαρεντζάκη με ένα τρομερό video

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση συμβολαίου του Γιαννούλη Λαρεντζάκη με ένα τρομερό video
Intime.gr

Παίκτης του μπασκετικού Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν την επέκταση του συμβολαίου του με ένα επικό video.

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να φοράει μέχρι το 2026 ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ υπέγραψε πρόωρη επέκταση συμβολαίου και οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν τη συμφωνία, με ένα εκπληκτικό βίντεο (σ.σ. όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει, το τελευταίο διάστημα).

Οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν ένα VIDEO στο οποίο ο… καλοκαιρινός Λαρεντζάκης (φορώντας βερμούδα, γυαλιά ηλίου και σαγιονάρες) πηγαίνει στο συνεργείο το αυτοκίνητό του, με τον μάστορα να τον ρωτάει: “‘Έλα, Λάρε, για ζυγοστάθμιση ήρθες;” και τον Έλληνα γκαρντ να… αποκαλύπτει:” Όχι, αδερφέ μου. Αυτό το έχει αναλάβει για τρία χρόνια ακόμα ο Μπαρτζώκας”.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προαναγγείλει την εν λόγω εξέλιξη με σχετική ανάρτηση στα social media, ποστάροντας τραγούδι του Ματθαίου Γιαννούλη, στο οποίο αναφέρεται – μεταξύ άλλων- «Άντε γεια, άντε γεια και φιλιά απ’ τον Πειραιά».

Ο 30χρονος γκαρντ, ο οποίος φορά τα «ερυθρόλευκα» από το 2020 και δεσμευόταν ήδη με συμβόλαιο για τη σεζόν που έρχεται (2023-24), συναντήθηκε με τους Προέδρους, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και έδωσαν τα χέρια για επιπλέον δύο χρόνια συνεργασίας”ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για το νέο συμβόλαιο της “Κόμπρας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις