Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ραμόν

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ραμόν

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη δεύτερη χειμερινή του μετεγγραφή… και αυτή από την Φλαμένγκο. Μετά τον Ροντινέι, τα ερυθρόλευκα φόρεσε και ο Ραμόν.

“Πειραιώτης” με κάθε επισημότητα! Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ραμόν από τη Φλαμένγκο, με τον Βραζιλιάνο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ πέρασε τα απαιτούμενα ιατρικά και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους “ερυθρόλευκους”. Οι Πειραιώτες πληρώνουν ένα ποσό περίπου στα 1,5 εκατομμύρια ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του.

Ραμόν, καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! / Welcome to Olympiacos Ramon! / Bem-vindo ao Olympiacos Ramon!” αναφέρουν οι “ερυθρόλευκοι” στο μήνυμά τους στα social media.

«Το είδωλό μου είναι εδώ, είναι ο Μαρσέλο, τον έχω στο χέρι μου τατουάζ. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ, και που θα έχω την ευκαιρία να προπονηθώ και να παίξω με το είδωλό μου» ανέφερε ο Ραμόν στις πρώτες του δηλώσεις, σύμφωνα με ανάρτηση του Ολυμπιακού.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ραμόν Ράμος Λίμα. Γεννημένος στις 13 Μαρτίου 2001, υπέγραψε στους «ερυθρόλευκους» μέχρι το 2027.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ ανήκε στη Φλαμένγκο και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μπραγκαντίνο, με την οποία πραγματοποίησε 15 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και τέσσερις στο Copa Libertadores. Το 2021 έκανε 12 συμμετοχές με τη Φλαμένγκο στο Πρωτάθλημα, τέσσερις στο Copa Libertadores, τρεις στο Κύπελλο και τέσσερις στο Πρωτάθλημα της Πολιτείας του Ρίο ντε Τζανέιρο (Carioca).

Το 2020 αναδείχθηκε πρωταθλητής με τη Φλαμένγκο στο Brasileirão πραγματοποιώντας τέσσερις συμμετοχές. Aγωνίστηκε ακόμα σε τρία παιχνίδια στο Copa Libertadores και μία φορά στο Κύπελλο και στο Πρωτάθλημα της Πολιτείας του Ρίο ντε Τζανέιρο. Με τη Φλαμένγκο U20 κατέκτησε το πρωτάθλημα Brasileirão και το Super Cup το 2019 και ως μέλος της πρώτης ομάδας τα Πρωταθλήματα Carioca το 2020 και το 2021.

Ξεκίνησε από τη Νόβα Ιγκουάσου και μεταπήδησε το 2017 στις ακαδημίες της Φλαμένγκο, με την οποία στις 12 Ιανουαρίου έκανε την τελευταία του συμμετοχή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις