Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Σίντρικ Μπακαμπού

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Σίντρικ Μπακαμπού

Ο Ολυμπιακός απέκτησε κι επίσημα τον Σίντρικ Μπακαμπού, καθώς ανακοινώθηκε η μετεγγραφή του από τη Μαρσέιγ, όπου αγωνίστηκε πέρυσι σε 24 παιχνίδια.

Ο Μπακαμπού έχει και 40 συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα του Κονγκό, με 13 γκολ στο ενεργητικό του και έρχεται για να ενισχύσει τη γραμμή “κρούσης” των Πειραιωτών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Σίντρικ Μπακαμπού.

Γεννήθηκε στη Γαλλία, στις 11 Απριλίου 1991, και σε ηλικία δέκα ετών ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην τοπική ομάδα Ιβρί. Τέσσερα χρόνια αργότερα αποκτήθηκε από τη Σοσό, με την οποία πραγματοποίησε 107 συμμετοχές, με 21 γκολ και τρεις ασίστ.

Το 2014 πήρε μεταγραφή στη Μπούρσασπορ, μετρώντας στην Τουρκία 40 συμμετοχές, με 21 γκολ και επτά ασίστ. Ακολούθησε η πώλησή του στη Βιγιαρεάλ, με την οποία από το καλοκαίρι του 2015 έως τον Ιανουάριο του 2018 πραγματοποίησε 105 εμφανίσεις, σημείωσε 47 γκολ και μοίρασε πέντε ασίστ. Από την ισπανική ομάδα πήρε μεταγραφή στην Μπεϊζίνγκ Γκουοάν της Κίνας, όπου σε 87 παιχνίδια πέτυχε 58 γκολ και έδωσε 23 ασίστ.

Τον Ιανουάριο του 2022 επέστρεψε στην Ευρώπη και υπέγραψε στη Μαρσέιγ, στην οποία έπαιξε 24 φορές, με απολογισμό τέσσερα γκολ και δύο ασίστ.

Ο Μπακαμπού είναι 40 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα του Κονγκό και έχει σημειώσει 13 γκολ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις